Eventsupporten

Att ordna events kräver ordning och reda, pålitliga produkter, leverantörer och kreativitet. Med marknadens största utbud av nöjesprodukter erbjuder vi på Teaterbolaget en enkel lösning där du som kund endast behöver ha en kontakt så ordnar vi resten. Genom de år vi funnits på marknaden har vi upparbetat ett stort nätverk av samarbetspartners som gör att vi smidigt kan hitta det ni letar efter om vi inte skulle ha det i vårt sortiment.

Vi tillhandahåller allt från helhetslösningar där vi tar hand om allt från utskick av inbjudningar, till uthyrningar av enskilda produkter.

Action Marketing

Konsumenterna har lärt sig att sortera bort annonser och många kampanjer försvinner i mediabruset. Med action marketing fösöker man skapa intressanta budskap, lyfta fram mervärden och profilera produkten för att få kunden att agera genom att t.ex köpa en produkt.

Vi arbetar med att marknadsföring ”när orden inte räcker till”. Fysiskt, humoristiskt och dramatiskt. Ett så bra mellanmål som en banan – nog är det naturligt att knyta ihop den med klättring eller med att kämpa i en rodeo. Visst är det väl roligt när någon får en kokosboll kastad i ansiktet när det blir mitt i prick vid en bollkastning! Att få extra svårt att föra ölglaset till munnen i ölheliokoptern, nog säger det något om måttlighet? Alla exemplen finns bland våra aktiviteter.

Under åren har vi haft uppdrag med action marketing bland annat från:

 1. SJ
 2. Ländia Konfektyr
 3. Polismyndigheten i Stockholms Län
 4. Göteborgs Kex
 5. Malaco
 6. Gula Sidorna
 7. Milko
 8. Naturskyddsföreningen
 9. Start
 10. Estrella
 11. Falcon Bryggerier
 12. Dole
 13. Chiquita
 14. Ahlgrens bilar